A B O U T 

Mijn naam is Aedam Hogervorst en ik ben werkzaam in het prachtige Haarlem. Vanaf mijn 19e heb ik gewerkt als Visual Merchandiser voor verschillende grote winkelketens. Mijn passie voor interieur, design en trends is altijd al aanwezig geweest, maar is door de jaren heen met een sneltreinvaart gegroeid. Na jaren als adviseur voor anderen te hebben gewerkt, was in 2017 het moment daar om voor mezelf te beginnen onder de naam:

                            “A E D A M A N T H O N Y”.

Het inrichten van een huis is niet niks. Veel mensen verkijken zich op het grote aanbod van meubels en accessoires. Daarnaast is iedere woning anders. Vindt u het lastig om een tafel te vinden die de juiste afmetingen heeft? Of heeft u iets moois gezien, maar ontbreekt dat laatste unieke detail? Ik streef ernaar uw zoektocht te vergemakkelijken. Samen zullen wij ontdekken wat uw wensen zijn en ik zal die vervolgens vertalen naar uw ultieme interieur.

Bij “A E D A M A N T H O N Y” kunt u terecht voor een totaalpakket van advies, ontwerp en realisatie. Wij verzorgen accessoires, meubels op maat, maar ook complete interieurs. Doordat wij samenwerkingsverbanden hebben met meerdere ondernemers is het mogelijk om ieder project tot een succes te maken.

ADVIES & ONTWERP

Ieder project is uniek en daarom maken we een passend advies op maat. We luisteren graag naar uw wensen en gaan voor u aan de slag. In het ontwerp kunnen we gaan bepalen hoe uw unieke meubel eruit moet zien of wat er met een ruimte kan gebeuren. 

CUSTOM MADE

Om een mooi totaalaanbod te kunnen aanbieden hebben we ons gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Het liefst doen we dat met staal en eiken hout. Tafels, kasten of lampen, niets is te gek. Heeft u stiekem al iets in uw hoofd? 

REALISATIE

Omdat wij samenwerken met verschillende partijen kunnen wij er ook voor zorgen dat het ontwerp/advies wat u ontvangen heeft, gerealiseerd gaat worden. Wel zo makkelijk.

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img

Entered access token key is invalid, please check it again.