Interieuradvies op maat

Ben je van plan om je bestaande woning om te toveren met een nieuw interieur? Of sta je op het punt om je lang gekoesterde droomwoning te bouwen en wil je deze vullen met de kenmerkende stijl van het hoge noorden? Misschien wil je gewoon je huidige interieur een make-over geven? Hoe dan ook, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij Aedam Anthony streven we ernaar om samen met jouw visie en onze expertise jouw woning te transformeren tot een prachtig en functioneel thuis. Onze toegewijde gast designer, Merle van Hattum, is een ware expert op het gebied van Scandinavische interieurs. Samen creëren we ruimtes die minimalistisch, gezellig en stijlvol zijn, volgens de tijdloze principes van Scandinavisch design.

Met een focus op natuurlijke materialen, licht, luchtigheid en eenvoudige vormen, tillen we het concept van 'thuis' naar een hoger niveau. Denk aan warme houttinten, zachte texturen en subtiel geplaatste accenten om een gevoel van harmonie en geborgenheid te creëren. Of je nu een Scandinavische uitstraling wilt in je woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs je gehele woning.

Maar we gaan verder dan alleen het visuele aspect; we hechten ook veel waarde aan functionaliteit en duurzaamheid. Door slim gebruik van ruimte en zorgvuldig gekozen meubels en accessoires zorgen we ervoor dat je interieur niet alleen mooi is, maar ook praktisch en comfortabel om in te leven.

Verschillende pakketten

Uiteraard is ieder project uniek en juist daarom is het mogelijk om zelf je pakket samen te stellen. Hieronder zie je onze 3 basis pakketten. Deze kunnen nog uitgebreid worden met diverse werkzaamheden zodat je project precies begeleid wilt zoals jij dat graag zou willen.

Onze werkwijze

Samen ontwerpen we een interieur waarin jouw identiteit wordt weerspiegeld. We kijken niet alleen naar de producten en stijl die je mooi vindt, maar ook waar je gelukkig van wordt en wat bij je past. Het moet een ruimte worden waar jij je thuis voelt en die jou blijft inspireren, waar je elke dag opnieuw blij van wordt en waar je familie en vrienden graag uitnodigt. Ieder project is maatwerk

Merle van hattum

Met een grote passie voor esthetiek en oog voor detail ontwerpt Merle unieke interieurs en vertaalt persoonlijke wensen naar een visueel interieurconcept.

Vanuit een persoonlijke wens maken we samen een concreet plan en helpen we bij het maken van de juiste vertaalslag naar de mooiste materialen, kleuren, vormen en structuren die elkaar versterken en jouw interieur tot een harmonieus geheel maken.

Aedam Hogervorst

De stijl van Aedam kun je herkenen aan neutrale en warme kleuren waardoor een interieur licht en ruimtelijk aanvoelt. Zowel Scandinavische maar ook Japanse invloeden zijn terug te vinden in de ontwerpen. Er wordt namelijk veel met natuurlijke materialen gewerkt. Het contrast dat warmte toevoegt aan dit geheel zit hem vaak in de details. Zo wordt er bijvoorbeeld gekozen voor een warme accentkleur die vloeit in het gehele ontwerp.