Over Aedam Anthony


Een sfeervol interieur, samengesteld met handgemaakte natuurlijke meubels, draagt bij aan het gevoel van thuiskomen. Dit gevoel begint met een goede basis, die pas echt een body krijgt met gebruik van de juiste materialen.

Aedam: “Ik houd van mooie dingen. Een interieur moet kloppen. Je moet een ruimte binnenstappen en denken: hier voel ik me fijn, dit is thuiskomen”.

Mush table van Aedam Anthony met Little big chair en Frama Eiffel lamp

Bij Aedam Anthony wordt een ruime selectie aan hoogwaardig design aangeboden. Door te kiezen uit verschillende afwerkingen van hout en stoffen kan een groot aantal meubels zelf worden samengesteld. Dat geldt ook voor het ontwikkelen van een unieke badkamer. Er is ruime keuze uit duurzame waskommen van Finse origine en daarnaast uit de eigen collectie badkamermeubels van Aedam Anthony. Deze worden op maat en naar wens van de klant gemaakt. Dit alles met een persoonlijke touch.


Om een mooi totaalbeeld aan te bieden werken wij samen met vooraanstaande merken als NORR11, Frama, New Works, Moebe en Woodio. Met deze mix van designers helpt Aedam Anthony bij het creëren van een minimalistische ruimte met karakter, die warmte, luxe en kwaliteit uitstraalt.