undefined

PROJECTS

BADKAMERMEUBEL OP MAAT

Op maat gemaakt badkamermeubel met dubbele waskommen zodat er 's morgens geen ruzie ontstaat over wie er aan de beurt is.

KASTDEUREN VAN VLOER TOT PLAFOND

Drie meter hoge kastdeuren van eikenhout geplaatst in dit prachtige pand in de binnenstad van Haarlem. Het was even een klus om ze boven te krijgen, maar dat was het absoluut waard toen we het resultaat zagen.

DETAILSHOT

Een mooi shot gemaakt door Paulien van het eerste Aedam Anthony product: "Plaenck". Bedankt hiervoor! Het is altijd erg leuk om te zien waar de producten uiteindelijk terecht komen.

CUSTOMMADE TV MEUBEL

Om gebruik te maken van de hoge plafonds in hun woning wilden Menco en Benthe graag een kast op maat hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Samen zijn we tot dit unieke ontwerp gekomen. Het donkere eiken hout combineert goed met het zwarte frame en het steekt mooi af tegen de witte muur. Een echte eyecatcer!

CUSTOMMADE TAFEL

Strakke tafel mogen afleveren bij deze klant in Nieuw Vennep. Het eikenhouten blad is dusdanig afgewerkt dat het net lijkt of er geen olie gebruikt is om hem af te werken.  

EIKEN PLANK BOVEN AANRECHT

In de keuken van Tim en zijn gezin was wat extra ruimte nodig voor het opbergen van het kookgerei. Ze hebben gekozen voor een strakke, lichte keuken zonder bovenkastjes. Om het "clean" te houden hebben we gekozen voor een plank van eikenhout over de gehele breedte van de achterwand. Hierdoor kunnen ze hun kruiden, kommen en andere accessoires stijlvol etaleren.

PLANKEN IN EEN NIS

Op het kantoor van Bijsterbosch en Jacobs hebben we iets creatiefs ontworpen voor in de bestaande nis. Na een ochtendje sparren zijn we tot dit ontwerp gekomen. Nu kunnen ze hun grote assortiment aan stoffen en kleurstalen kwijt op een originele manier.

PROJECT BIJSTERBOSCH & JACOBS

Voor een kantoorstyling opdracht van Bijsterbosch en Jacobs mocht ik deze stalen kasten op maat maken. De platen zijn van staal en wel  2,50 meter lang. Je kunt je voorstellen dat het dus best een klus was om het allemaal te plaatsen. Maar het resultaat is het meer dan waard. 

BADKAMERMEUBEL AMSTERDAM

Op maat gemaakt badkamermeubel met dubbele waskommen zodat er 's morgens geen ruzie ontstaat over wie er aan de beurt is.

PROJECT ZANDVOORT

Wie wilt dit nou niet? Voor dit totaalproject in Zandvoort mocht ik advies geven over de inrichting van de gerenoveerde bovenverdieping. Ook voor de inrichting van uw badkamer kunt u terecht bij AEDAM ANTHONY.

STALEN WANDPLANKEN MY DEER ART SHOP

In Heemstede zit het kantoor van My Deer Art Shop, bekend van de botanische prints. Om die mooi tot hun recht te laten komen aan de wand heb ik deze wandplanken van staal gemaakt. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in iedere denkbare lengte want ze worden natuurlijk op maat gemaakt. Meer foto's of info? Stuur even een mailtje.

PROJECT BIJSTERBOSCH & JACOBS

Voor een totaalproject van Bijsterbosch en Jacobs in Vijfhuizen heb ik deze tafel mogen maken. Gebaseerd op de oude kloostertafels maar dan in een nieuw jasje gestoken. Volledig van massief eikenhout en een lichte afwerking.