Meer nieuwe betonlook tafels

Na het succes van onze bekende Mush table, breidt onze collectie zich steeds verder uit. Zo is er inmiddels een betonlook eettafel met een organische vorm: de Mush Dining. Heeft de Mush Lungo zijn opwachting gemaakt en we zijn druk bezig met het ontwikkelen van een ronde eettafel met het populaire beton ciré.

De draagbare sfeermaker

Met de Kizu portable lamp van New Works creeër je overal een fijne sfeer. Kies zelf de hoeveelheid licht door keuze te maken uit de drie verschillende standen. Hij brandt tot wel 10 uur. Eenvoudig om op te laden en je bent weer goed om te gaan. Beschikbaar in vijf verschillende soorten marmer.

Op maat gemaakt

Ons eiken badkamermeubel staat online in vier standaard maten. Maar wist je dat je hem ook op maat kunt laten maken? Zo heb je een handgemaakt design meubel dat de perfecte afmetingen heeft voor bij jou in de badkamer.

Bezoek onze studio

Raak geïnspireerd door Scandinavisch design, gekenmerkt door kwaliteit, en door een groeiende eigen collectie die met de hand wordt gemaakt. Geef jouw interieur karakter met onze unieke producten. Afgelopen jaar hebben wij nieuw leven geblazen in een karakteristiek pand in de haven van Uitgeest.

De studio is op afspraak te bezoeken.

Maak hier een afspraak

Wat zeggen onze klanten: