Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via het contactformulier of de app mogelijkheid.

Veelgestelde vragen
Moet ik verzendkosten betalen?
In Nederland betaal je €4,50 aan verzendkosten bij bestellingen onder de €60. Daarboven is het gratis. Klanten vanuit België en Duitsland betalen €6 verzendkosten bij bestellingen onder de €60. Daarboven is het gratis.
Wat is de levertijd?
Dat is per artikel verschillend. We proberen de voorraad altijd op peil te houden, echter leveren we ook veel producten die speciaal gemaakt worden op basis van uw keuze qua stof/afwerking. Zoals u misschien begrijpt zijn dit geen standaard producten. Voor een actueel antwoord kunt u het beste een mail sturen naar info@aedamanthony.nl
Leveren jullie ook maatwerk?
Ja, wij leveren zeker maatwerk. De artikelen in de webshop zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Heeft u een specifieke maat nodig? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.
Kan ik mijn bestelling retouren?
Wij accepteren retouren binnen 7 werkdagen na de leveringsdatum. Artikelen die aan ons worden geretourneerd, moeten in originele, verkoopbare staat zijn. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je contact met ons opnemen via info@aedamanthony.nl zodat we je specifieke instructies kunnen geven om je retourzending te voltooien. Verzendkosten voor geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van het pakket en na goedkeuring van de goederen, storten wij het geld binnen 14 dagen terug. Deze voorwaarden zijn helaas niet van toepassing op de MTM en MTO producten. Deze producten worden op maat gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.
Kan ik een artikel komen bekijken voordat ik bestel?
Dit kan zeker. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Neem hiervoor contact op via de chat mogelijkheid op de website, dan plannen we samen een afspraak in.
Is het mogelijk om samen te werken?
Ben je architect, interieurdesigner, ontwerper of heb je zelf een tof merk? Laat dan vooral van je horen. Bij Aedam Anthony werken we graag samen. Zoals bijvoorbeeld met toonaangevende merken als Woodio, Moebe en NORR11. Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@aedamanthony.nl
Is het mogelijk om de showroom te huren voor een fotoshoot?
Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@aedamanthony.nl
Waarmee kan ik mijn Woodio waskom schoonmaken?
Reinig de waskom indien nodig met een vochtige zachte doek en een mild, niet-schurend afwasmiddel of zeep. Gebruik echter geen wol, harde of scherpe gereedschappen die het oppervlak van de waskom kunnen beschadigen.