Onze designer


Het ontwerp- en interieurbedrijf Aedam Anthony is in 2017 ontstaan op de tekentafel van Aedam Hogervorst. Na de aanschaf van zijn huis in Haarlem (Noord-Holland) besloot deze enthousiaste en ambitieuze autodidact zijn interieur zelf te ontwerpen én te maken. Wat begon als een passie voor meubels, ontwerp en architectuur, is uitgegroeid tot een bedrijf dat samenwerkt met grote namen in de (voornamelijk) Scandinavische designwereld. Merken als NORR11, Frama, Moebe, New Works en Woodio hebben door Aedam Anthony in Nederland flink terrein gewonnen. Daarnaast is de eigen collectie handgemaakte meubels, dat perfect aansluit op de merken van de partners, een grote rol gaan spelen in het assortiment. 

Begin 2022 is het bedrijf verhuisd naar een groter pand in de haven van Uitgeest. Een volledig door Aedam Anthony verbouwd en ingericht jachthavengebouw heeft de naam ‘De Havenstudio’ gekregen. Hier kunnen klanten – op afspraak – langskomen om het totaalaanbod van Aedam Anthony te bekijken en zich laten voorzien van informatie en advies. Daarnaast wordt De Havenstudio verhuurd aan partijen voor allround fotografie, vergaderingen en kleine evenementen.

Waar in het verleden nog veel maatwerk werd geleverd is Aedam nu bezig met het doorontwikkelen van de eigen collectie. “Omdat ik altijd veel aanvragen kreeg van klanten of ik iets op maat kon maken, had ik te weinig tijd om wat er in mijn hoofd zit ook daadwerkelijk uit te werken. De komende periode gaan we dit gaan veranderen. Er komen meer eigen producten aan en we zijn bezig altijd bezig om van de studio een inspirerende plek te maken.”