Finestock

Het zat er al een tijdje aan te komen. Het ontwerp had ik namelijk al uitgedacht in mijn hoofd. Het moest alleen nog vertaald worden naar het definitieve product. Daar is natuurlijk tijd voor nodig, het product moet namelijk tot in de puntjes uitgedacht worden. Na een aantal conceptversies kunnen we jullie laten weten dat het assortiment van Aedam Anthony is uitgebreid met een wijnrek. We stellen jullie daarom graag voor aan Finestock! 

Je kunt nu je favoriete flessen wijn tentoon stellen op een stijlvolle manier. Het wijnrek van eikenhout is eenvoudig te monteren en beschikbaar in 3 formaten. Voor 6 flessen, 12 flessen en in de large variant passen zelfs 24 flessen.


Bij een fles wijn zit vaak ook een mooie herinnering. Heb je bijvoorbeeld van de zomer nog een heerlijke Barolo meegenomen vanuit Italië? Of wil je je geliefde chardonnay uit Chablis een prominente plek geven? Geef ze een mooie plek in je interieur door middel van de Finestock.

Zoals jullie misschien wel weten wordt wijn gerijpt in vaten van eikenhout. Het was dus al snel duidelijk dat we Finestock van eikenhout gingen maken, Slavonisch eikenhout wel te verstaan. Dit type eikenhout staat bekend om de goede kwaliteit, bevat weinig noesten en heeft een prachtige structuur.

Finestock is het resultaat van het samenwerken met de getalenteerde Kenny Smit van Esken studio. Dit is de eerste keer dat we de krachten bundelen en dat was een prettige ervaring. De plannen voor het ontwikkelen van een volgende product zijn al in volle gang. Stay tuned!

Mocht je vragen hebben over de finestock of het product willen bekijken in de showroom? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem hiervoor even contact op via info@aedamanthony.nl.


Cheers!

 

Previous post