HIPPO Lounge

Een nieuw ontwerp van het Deense design duo Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. De prachtige Hippo lounge stoel. Kenmerkend zijn de zachte en speelse vormen van de gestoffeerde eye catcher. De Hippo staat op twee stevige poten en een het paneel van eikenhout verbind de zitting en rugleuning met elkaar. De combinatie van de zachte stof met het sterke eikenhout resulteert in een verfijnd contrast.

Zoals je misschien wel uit naam op kunt maken en er vanaf kunt zien is de stoel beïnvloed door een nijlpaard (Hippopotamus), die kenmerkend zijn voor hun “tonvormige” torso’s.

Het karakteristieke hout kan worden geleverd in vier verschillende afwerkingen: Natural, Light smoked, Dark smoked en Black oak. De zitting en de rugleuning zijn verkrijgbaar in verschillende bekledingsopties. Zo kies je bijvoorbeeld voor de populaire bouclé stof “Barnum”. Of geef je hem een tijdloze uitstraling met de stoffen van het bekende Kvadrat. Hierover vind je meer informatie op de productpagina.

Mocht je vragen hebben of stoffen willen bekijken dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem hiervoor even contact op via info@aedamanthony.nl.


Eén ding is duidelijk, de Hippo lounge stoel is er om in ieder interieur een geweldig statement te maken.


Nog een paar feiten op een rij

  • De poten zijn verkrijgbaar in vier verschillende FSC-gecertificeerde eiken afwerkingen
  • De lak die is gebruik voor de afwerking, is op waterbasis
  • Beschikbaar in een breed scala aan stoffen
  • Gemaakt in Europa

 


Next post